Menü Bezárás

Boldogabb lehetsz!

Élj úgy, ahogy igazán szeretnél!

Végre te akarod irányítani a saját életed? Megteheted!

Alapelvárás, hogy a családtagok minden körülmények között támogassák egymást. De ez nincs mindig így.
Néha meghatározatlan szorongást érzünk a szeretteink körében, az otthonunkban. Éppen ott, ahol teljes nyugalomban kellene élni. Nem is tudjuk beazonosítani az igazi okot, csak nem érezzük komfortosan magunkat. Nem hozzuk a felszínre, mert félünk, nem tudunk mit kezdeni vele, mert azt hisszük, úgysem tudjuk megváltoztatni. De igen!
Élj elfogadásban, bizalomban, görcsök nélkül, úgy, ahogyan az neked jó. Ha ezt akarod, kérlek, olvass tovább!
Ha a párod mellett, vagy a szüleid házában nem érzed felszabadultnak magad, ha nem kapsz bátorítást, biztonságot, ha az önbecsülésed sérül – ott nincs jó helyed! Vedd a kezedbe a sorsod!

Ha vágysz a harmóniára, erősen ajánlom, hogy olvasd el a Harmat Vera: És akkor jött az anyám című könyvet. Óriási változást hozhat az életedbe. Megmutatja neked az alig észrevehető lélekgyilkos szokásokat, amiket utána könnyűszerrel tudsz majd kezelni. Ez nem egy unalmas szakkönyv, vagy önfejlesztő, hanem valódi történeten alapuló izgalmakban is bővelkedő kalandos regény. Míg azt követed, hogy révbe ér-e a lány, beteljesül-e mély, szenvedélyes szerelem, te is sokat tanulhatsz magadról.
A harmatvera@gmail.com címen tudod megrendelni, de ilyen rendhagyóan alacsony áron csak most, a járvány idején.

Biztos, hogy te is találkoztál már nárcisztikus emberrel, csak nem tudtad beazonosítani a jeleket. Egyre többen vannak körülöttünk, legtöbbjük férfi. A kezdeti rajongó udvarlás után a párjuk magányosan, csendben szenved a kapcsolatban. A nő nem érti, miért viselkedik vele ilyen bántón, mikor ő a szívét-lelkét adja oda. Azt hiszi, ha még több áldozatot hoz, majd jobban fogja szeretni. De ez egy csalárd remény. Minél többet teszel meg érte, annál nyomasztóbb lesz az életed mellette. Nagyon nehéz felismerni a szeszélyes, furcsa viselkedésének a mozgatórugóját.
Amit tehetek, hogy most, a járvány idején a 3600 Ft-os könyvet most
1 800 Ft-ért felajánlom. Dönts határozottan. Vedd most olcsón, ne később drágábban. Írj harmatvera@gmail.com címre.

Ajándéknak is kitűnő, így segítheted az ismerősöd és az ő környezetét is. A cél, hogy senkit ne érjen váratlanul egy nárcisztikus közeledése. Azok is hálásak lesznek neked, akinek tudsz tanácsot adni, hogyan távolodjék el egy ilyen romboló viselkedésű embertől.

Sok köszönő visszajelzés érkezett, illetve a főkönyvtár méltónak tartotta állományba venni, (de a járvány miatt a könyvtárak zárva tartanak). Ez garancia a hitelességre. Valóban segíteni szeretnék, azt akarom, hogy ne maradj a szorongató helyzetedben. Várom véleményed, vagy megírhatod a saját történeted is a harmatvera@gmail.com címen.

Megértelek, hogy eddig nem voltál tájékozott a témában, hisz nem írtak ilyen könyveket. Szeretném, hogy eljusson hozzád a tudás és te erős, határozott lehess és győztesen kerülhess ki a rossz kapcsolati háló csávájából. Miután megteszed az első lépéseket, onnan már rohamosan fogsz fejlődni. Nem csak a családi kapcsolatok, hanem a munkahelyi, rokoni és egyéb területeken is jobbá válik a helyzeted, mert megtanulod becsülni magad. Sokkal örömtelibb életet élhetsz.

Ehhez kívánok jó szórakozást és boldog jövőt!

A megadott adataid kizárólag a vásárlás céljából kerül felhasználásra, harmadik személynek nem kerül kiadásra! Rendeld meg a harmatvera@gmail.com címen és azonnal postázom.

Ha elolvastad és tiszta szívvel azt mondod, hogy nem adott élményt, felismerést, akkor visszatérítem az árát.

Szeretettel: Harmat Vera

harmatvera@gmail.com

A sütik nem okoznak problémát a Felhasználónál. Az Elfogad gombra kell kattintani. Köszönöm! További információ

Az Elfogad gombra kattintással a sütik használata aktiválódik, de ez a Felhasználónál semmilyen káros következménnyel nem jár.

Bezárás